Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Για την Αυτοοργανωμένη Συναυλία Hip Hop / Εργαστήρι κατασκε υής αυτοκόλλητων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία του πειρά(γ)ματος στο γηπεδάκι μπάσκετ, δίπλα στο ρεσάλτο. 
 
Προς το τέλος των εξετάσεων, μετά από μία χρονιά σημαδεμένη με πίεση, άγχος, απουσίες, κουδούνια, αποβολές, ρουφιανέματα διευθυντάδων αλλά και με πολύμορφους αγώνες όπως αποχές, καταλήψεις, πορείες, συγκεντρώσεις αλληλεγγύης μαθητών στα δικαστήρια, το μήνυμα είναι ένα…

μπάτσοι, δικαστές, ρουφιάνοι διευθυντές, κάτω τα χέρια από τους μαθητές.

Μετά από μια χρονιά αγώνα ενάντια στους φασίστες, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής, και τις απόπειρες των φασιστών να αποκτήσουν παρουσία στο Κερατσίνι το μήνυμα είναι ένα…

φασίστες δολοφόνοι δεν χωράτε στις γειτονιές μας.

Όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες, αυτοοργανωμένα και αντιεμπορευματικά. 

Κατά τις 8μμ πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι κατασκευής αυτοκόλλητων.
                           




και στη συνέχεια ξεκίνησε η συναυλία.



Καθ’ όλη τη διάρκεια υπήρχαν ταμπλό και έντυπο υλικό για την ιστορία του hip hop, το θεσμό της εκπαίδευσης, τον στρατό, το φασισμό, τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπως επίσης ταμπλό και βίντεο για τη Βραζιλία, τους αγώνες εκεί και το μουντιάλ.





Δύο από τα έντυπα που δημιουργήθηκαν με αφορμή την συναυλία του πειράγματος μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας στα παρακάτω link.

Εργαστήρι κατασκευής αυτοκόλλητων
Το τούβλο


 Τα όνειρά μας στους δρόμους και οι φασίστες στις τρύπες τους… 

Συνεχίζουμε... προτάσσοντας την αυτοοργάνωση, την αντίσταση και την αλληλεγγύη σε κάθε γειτονιά.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: